Logo 20

آشنایی با مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی

روش‌های بدست آوردن آب نرم و حذف املاح موجود در آب با توجه به میزان املاح، نوع آنها و همچنین صنعتی که از آب استفاده می‌شود متفاوت است. هنگام در نظر گرفتن خرید یک نرم کننده آب، احتمالا با نام “رزین” روبرو خواهید شد. رزین یک جزء ضروری در عملکرد یک نرم کننده آب است. آشنایی با مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی می‌تواند در انتخاب نرم کننده آب مناسب برای رفع نیازهای خانه شما بسیار مفید باشد. رزین در نرم کننده‌های آب برای شروع فرآیند تبادل یونی استفاده می‌شود که مواد معدنی آب سخت را از آب حذف می‌کند. اینکه یک نرم کننده آب چقدر خوب عمل می‌کند به میزان موثر استفاده از رزین آن بستگی دارد. هنگام مقایسه گزینه‌های نرم کننده آب به خاطر داشته باشید که نوع رزین و طراحی مخزن می‌تواند تفاوت قابل توجهی در چگونگی ایجاد کند.

آشنایی با مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی

در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟

resin water softener
دستگاه تصفیه آب صنعتی
برای اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه تصفیه آب صنعتی کلیک کنید
پاکاب

تعریف آب سخت

حتما اصطلاحات «آب سخت» و «آب نرم» را شنیده‌اید. ممکن است تعجب کنید که چه چیزی سختی یا نرمی آب را تعیین می‌کند و آیا یک نوع آب برای نوشیدن سالم تر یا ایمن‌تر از دیگری است. اگرچه آب معمولا شفاف است، اما حاوی مواد معدنی و مواد شیمیایی است. غلظت برخی از مواد معدنی چیزی است که “سختی” آب را ایجاد می‌کند. سختی‌ آب با میزان کلسیم و منیزیم موجود در آن سنجیده می‌شود. سطوح بالاتر این مواد معدنی و سایر مواد معدنی آب را سخت می‌کند. سختی گیر رزینی با کاهش غلظت مواد معدنی موجود در آب کار می‌کنند. در ادامه به بررسی مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی خواهیم پرداخت.
آب نرم به جای داشتن سطوح بالاتر کلسیم و منیزیم، غلظت بیشتری از سدیم یا نمک دارد. با این حال، آب سخت می‌تواند به خشکی پوست و مو کمک کند. شستشوی مداوم مو با آب سخت باعث ایجاد خارش در پوست سر می‌شود. مواد معدنی موجود در آب سخت همچنین می‌توانند تعادل pH پوست را تغییر دهند و آن را به عنوان سدی در برابر باکتری‌ها و عفونت‌های مضر ضعیف کنند. افرادی که مستعد اگزما هستند در برابر آب سخت آسیب پذیر می‌باشند.
اگر متوجه مشکلات پوست و موی خشک شدید، ممکن است بخواهید به دنبال یک سیستم نرم کننده آب برای خانه خود باشید. اگر این امکان پذیر نیست، با یک متخصص پوست در مورد مرطوب کننده‌ها و محصولات مو که می‌توانید برای مبارزه با اثرات آب سخت استفاده کنید، صحبت کنید.

همه چیز درباره مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی

احتمالا نام سختی گیر رزینی را به عنوان یکی از اجزای مهم یک دستگاه آب شیرین کن صنعتی شنیده اید. یک دستگاه سختی گیر رزینی همان طور که از نام آن هم پیدا است، برای حذف سختی آب مورد استفاده قرار می‌گیرد. توجه داشته باشید که سختی آب با آلودگی آب متفاوت است. در واقع استفاده از آب سخت، مشکل زیادی برای سلامتی ندارد و کاربرد سختی‌گیر رزینی برای حذف آلودگی‌های در آب نیست. به طور خلاصه می‌توان گفت که اصلی‌ترین کاربرد استفاده از سختی‌گیر رزینی، جلوگیری از ایجاد رسوب در سیستم لوله‌کشی و آبرسانی ساختمان است. در این مقاله درباره مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی مطالبی را بیان کردیم. دستگاه سختی گیر رزینی با توجه به نوع، ظرفیت و مواد به کار در ساخت قطعات مختلف در آنها قیمت‌های متفاوتی دارند. برای اطلاع از قیمت دستگاه اسمز معکوس صنعتی می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. لازم به ذکر است علاوه بر ارائه قیمت آب شیرین کن، مشاوره های لازم را جهت انتخاب و خرید دستگاه اولترا فیلتراسیون متناسب ارائه خواهد داد.

دستگاه سختی گیر رزینی چیست؟

به طور کلی چند نوع سختی گیر متداول برای استفاده از آب وجود دارد که اهمیت آنها به شرح زیر است:

· سختی‌ گیر رزینی
· نرم کننده مغناطیسی
· اسمز معکوس
· نرم افزار الکترونیکی
· از فیلتر کربن استفاده کنید.
در اینجا ما به بررسی مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی می‌پردازیم.

سیستم آبرسانی و تصفیه آب ساختمان، اهمیت ویژه ای در کیفیت زندگی شهری و صنعتی امروز دارد. وجود یک دستگاه سختی گیر رزینی متناسب می‌تواند تا حد زیادی به بهتر بودن این کیفیت کمک کند. نکته‌ای که در هنگام انتخاب و خرید دستگاه سختی گیر رزینی لازم است در نظر داشته باشید این است که حتماً به قطر، ابعاد منبع و امکان عبور از در موتورخانه و محیط مناسب برای نصب و بهترین بهره‌برداری از آن دقت کنید. در صورت نیاز می‌توانید با مشورت و تماس با کارشناسان فروش، انتخاب بهتری داشته باشید.
دستگاه سختی گیر رزینی یا نرم کننده آب یک سیستم تصفیه است که برای حذف غلظت‌های بالای کلسیم و منیزیم که باعث ایجاد سختی آب می‌شود، کاربرد دارد. در زمان عبور آب از داخل سختی گیر رزینی، مواد معدنی موجود در آب فیلتر شده و آبی نرم و بدون سختی در لوله‌ها جریان می‌یابد.
املاح کلسیم و منیزیم از جمله عمده ناخالصی‌های آب به شمار می‌روند که مقدار بیش از حد این املاح، برای مصارف صنعتی و خوراکی مناسب نمی‌باشد و باید از شبکه آبرسانی ساختمان حذف گردند. سختی آب، عامل تشکیل رسوب در دیگ‌های بخار، مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک کننده و سیستم‌های سردکننده و موارد مشابه است. استفاده و خرید دستگاه سختی‌ گیر رزینی، راه حل مناسبی برای مقابله با سختی آب است. در ادامه با مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی آشنا خواهید شد.

مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی

از روش‌های رایج سخت گیری اب، استفاده از سختی گیر رزینی است. این دستگاه استوانه فلزی تشکیل شده است که ماده رسوب زدا (رزین تبادل یونی) داخل آن قرار می‌گیرد. این رزین‌ها می‌تواند یون‌های سدیم را با یون‌های کلسیم و منیزیم در آب مبادله کرده و جایگزین آن‌ها کند. راه اندازی، بهره برداری و بارگیری مجدد دستگاه می‌تواند به صورت دستی و نیمه اتوماتیک و یا تمام اتوماتیک انجام شود. نرم کننده‌های رزینی مورد استفاده در تصفیه آب بیشتر به صورت استوانه‌ای فلزی هستند که ذرات رزین در آن قرار می‌گیرند.
استفاده از رزین در دستگاه تصفیه آب صنعتی و رفع سختی آن در دو نوع خودکار و نیمه اتوماتیک است که هر کدام دارای ویژگی خاصی باشند. یکی از تفاوت‌ها در نحوه ساخت و تمیز کردن است. در مراحل کار دستگاه سختی گیر رزینی تمام خودکار، فرآیندهایی که به صورت بک واش است، بدون نیاز به استفاده از اپراتور یا انسان به صورت خودکار انجام شده و رزین می‌شوند. در مقابل، برای تمیز کردن رزین‌ها در نوع خودکار خودکار، اپراتور این فرآیند را انجام می‌دهد. یکی از مهمترین کاربردهای سختی گیر رزینی در صنایع چرم، نساجی، قالیشویی، صنایع لبنی و غذایی، صنایع نفت و پتروشیمی، بتن ریزی و ساختمان است.

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

LinkedIn
WhatsApp
Twitter